diabetestypettlchf.blogg.se

Bloggen som alla typ 1 diabetiker borde läsa. I 15 år har jag vart offer för en stor skandal, nämligen kostråden för diabetiker typ 1. Nu har jag gått över till LCHF kost och mår bättre än någonsin. En sån enkel livsstilsförändring men så otroligt stora vinster. Jag kan helt enkelt inte hålla detta för mig själv utan startade en blogg för att fler typ 1 diabetiker ska få upp ögonen för hur man kan behandla sin diabetes den enkla och naturliga vägen Kontakt [email protected] Instagram; diabetestypettlchf Facebook; diabetestypettlchf

Bio

Kategori: Allmänt

Idag har hela familjen vart på bio. Vi såg på Sune i Grekland och den var rätt kul faktiskt!
Det var minstingen Winstons första bio besök han tyckte det var jätte häftigt till en början men han och pappa fick gå ut när det var ca en halvtimme kvar av filmen för då hade myrorna hittat till hans brallor ;)
 
Tänkte tipsa om ett gott LCHF snacks.
Dessa macadamia nötter från Nutisal innehåller endast 2,5g kolhydrater/100g och hela 73g fett /100g Perfekt!
 

Kommentarer

  • Emma säger:

    :D

    2013-01-21 | 22:28:31
  • KickAnn säger:

    Hej! Kan tipsa om ytterligare ett väldigt gott och dessutom billigt snacks man kan göra själv. Det är rostade salta mandlar och då får man förstås se upp med kolhydrathalten för den kan ju variera. Men t ex Willys har Krav-mandel från Garant med 4 g kolhydrater så det är ju rätt hyfsat. Receptet hittar du här (finns även tips på andra snacks!): http://www.lchfgourmet.se/julmat-lchf/rostade-salta-mandlar-/ Varning bara för dom är beroendeframkallande :-)

    2013-01-23 | 09:37:58

Kommentera inlägget här: