diabetestypettlchf.blogg.se

Bloggen som alla typ 1 diabetiker borde läsa. I 15 år har jag vart offer för en stor skandal, nämligen kostråden för diabetiker typ 1. Nu har jag gått över till LCHF kost och mår bättre än någonsin. En sån enkel livsstilsförändring men så otroligt stora vinster. Jag kan helt enkelt inte hålla detta för mig själv utan startade en blogg för att fler typ 1 diabetiker ska få upp ögonen för hur man kan behandla sin diabetes den enkla och naturliga vägen Kontakt [email protected] Instagram; diabetestypettlchf Facebook; diabetestypettlchf

Uppenbarligen inte mjölken

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Här hemma är det sjukstuga. Dottern har vart hemma en vecka.
Började med hennes "vanliga" magont som kommer i perioder. Men sedan fick hon även feber :(  Efter tre dagar med magont och feber blev det i torsdags både ett besök på vårdcentralen och ett på akuten för att utesluta blindtarmen. Vilket de förstod att det inte var när de kände på magen.
Hennes prover såg bra ut förutom lite för lite vita blodkroppar kan tyda på virus/infektion.
De trodde att smärtan i magen ev kunde bero på att hennes körtlar i magen svullnar när hon blir sjuk.
 
Febern försvann på fredagen men hon har vart så slö och hängig och sett så sjuk ut. Jag har inte kännt igen henne och magen som gör ont hela tiden smärtan varierar men finns där hela tiden. Så igår blev det vårdcentralen igen. Samma läkare som i torsdags och han tyckte också att hon verkligen såg sjuk ut :( men proverna var bra inget tecken på infektion. Vi får anta att tröttheten är pga av virus och hennes mage var han själv fundersam på.
Inte tillräckligt akut för att skicka vidare till barnakuten men han ringde faktiskt senare på kvällen och sa att han faxat in papprena till dem utifall att det skulle bli värre så att de fanns där.
 Är så fruktansvärt jobbigt att inte få veta vad det är. Vi kan ju ialla fall konstantera att det inte är mjölken som är problemet.
Det känns kanske som att det kan vara det där med körtlarna men man skulle ju gärna vilja få det bekräftat så man slipper oroa sig så fruktansvärt för det är nämligen inget farligt även om det såklart är jobbigt .
 
Idag är hon ialla fall tillbaks i skolan! Hon ser fortfarande sliten och sjuk ut men verkar litre piggare och inte lika ont i magen!! Håller tummarna för att det blir bra nu för denna gång .Men tyvärr vet vi att det kommer tillbaks eftersom hennes magonda kommer i perioder  :(  Som sagt väldigt jobbigt att inte få reda på vad det är men enligt sjukvården så är det svårt med just magont :( Men denna gång var det även hennes trötthet och att hon såg så sjuk ut som skrämde mig rejält :( Hemskt att se sitt barn sjuk.
Har även pratat med hennes läkare på barnmottagningen och vi avbryter med mjölkfritt. Vi ska upp och hämta remiss för avföringsprov (inte så trevligt ) men för att kolla så att det inte är någon infektion i tarmen som orsakar smärtorna eftersom hennes magonda kommer i perioder..
 
Nu är det istället lillemans tur :( Lite lätt feber och snorig.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: